Pivovar Ferdinand hledá samostatného, cílevědomého a konstruktivního kolegu, který ví jak těžká a složitá práce to je, ale který také ví, že prodávat skutečné pivo je i radost.
Pracovní náplň
- Navazování a rozvíjení obchodních vztahů se zákazníky
- Posílení pozice na trhu, profesionální reprezentace a propagace produktů společnosti
- Odpovědnost za prodej celého produktového portfolia
- Pravidelný reporting obchodních výsledků
- Poradenská a technická činnost
- Získávání a zajišťování různých společenských, sportovních i kulturních akcí k prezentaci pivovaru
Profil ideálního kandidáta
- SŠ vzdělání
- Znalost práce na PC
- ŘP sk. B – aktivní řidič
- Komunikační, prezentační a obchodní dovednosti
- Prokazatelná zkušenost s prodejem a logistikou nápojů (i sudových)
- Pozitivní a energický přístup, časovou flexibilitu
Nabídka
- Zajímavou práci na HPP u prosperující, stabilní společnosti
- Motivační mzdové ohodnocení v závislosti na výkonu
- Firemní vůz, mobil, notebook
- Nástup dle dohody
===================================================================
Pro Vaši informaci bychom Vás chtěli blíže seznámit s tím, co vlastně obnáší pozice obchodního zástupce pro naši společnost.
Jedná se nejen o udržování obchodních vztahů a řešení obchodní stránky vzájemné spolupráce se zákazníky ve Vašem regionu, ale především o získávání nových odbytišť piva i nealko nápojů našeho pivovaru.
Dále se jedná o získávání a zajišťování různých společenských, sportovních i kulturních akcí k prezentaci pivovaru, což mimo jiné znamená postavit stánek, dopravit pivo a zajistit samotný prodej.
Předpokládáme práci jako OSVČ
Nabízíme:
- Základní složka odměňování je fixní částkou
- Dále prémie za výtoč (prodané a zaplacené hl)
- Prémie za plnění plánu prodeje
- Prémie za akvizice (nově získané provozovny)
Poskytujeme:
- Služební automobil
- Mobilní telefon
- Notebook
Své životopisy posílejte na email hendrychova@pivovarferdinand.cz
Vážení obchodní přátelé,
rád bych Vás v několika větách seznámil s naším pivovarem a částečně objasnil technologii výroby našeho piva Ferdinand.
Na úvod bych si dovolil pár slov o sobě. Jmenuji se Jaroslav Lebeda a v současné době pracuji na pozici sládka a výrobního ředitele pivovaru Ferdinand. Po vystudování střední průmyslové školy potravinářské technologie jsem nastoupil do pivovaru, kde jsem zaměstnán od roku 1989. V průběhu těchto let jsem prošel všemi výrobními provozy a lety nabyté zkušenosti uplatňuji ve své pozici do dnes. Dovolím si tvrdit, že problematika piva je mi víc než vlastní.
Z historie pivovaru Ferdinand bych zmínil nejen rok založení 1897, kdy arcivévoda František Ferdinand d‘ Este nechal postavit sladovnu a pivovar, který s menšími změnami v technologickém zařízení funguje do dnešní doby, ale především to, že jsme ryze česká společnost bez zahraniční spoluúčasti, která si drží svou lokální pozici.
Pivovar vyrábí okolo 25 000 hektolitrů piva ročně. Produkuje celkem sedm druhů piv od nealkoholického až po speciální piva. Naše obchodní politika se zaměřuje především domácí region a dále na exportní trhy.
Výroba piva vychází z původní receptury vaření piva s použitím českého sladu vlastní výroby a žateckého chmele, pomocí klasické technologie s otevřeným spodním kvašením a dokvašováním v ležáckých sklepích. V žádném případě nepoužíváme moderní metody výroby piva, zvláště pak CK tanky a ani dodatečně neředíme pivo vodou na požadovanou stupňovitost.
Snažíme se i v dnešní době dodržovat a ctít tradice, které nám zanechali naši předchůdci. To sebou přináší velký závazek, ale především zodpovědnou a poctivou práci všech pracovníků, kteří se podílejí na výrobě našeho piva Ferdinand.
Naše pivo se vyznačuje plnou chutí, harmonickou vůní a hořkosti, kterou mu dodává ten nejkvalitnější žatecký chmel. Silný říz a vysoká pěnivost, to je výsledek dostatečně dlouhého zrání v ležáckém sklepě.
Vyrábíme pivo poctivé a slovo „skutečné“ v našem názvu není jen pouhým klišé. Toto české pivo šíří slávu prastaré technologie a dovednosti benešovských sládků.
Jdeme tou správnou cestou a o tom svědčí fakt, že se pravidelně pivo Ferdinand umisťuje na předních místech v prestižních degustačních soutěžích.
Potěšte se i vy chutí a svěžestí piva Ferdinand, jenž je charakteristické svou zlatavou barvou, jiskrnou čirostí, silným řízem, plností chuti, intenzivní hořkostí a vysokou pěnou.
Věřím, že naše skutečné pivo Ferdinand bude vždy vaším dobrým a chutným společníkem. Těším se na úspěšnou další spolupráci.
Jaroslav Lebeda
Sládek pivovaru Ferdinand